WebStart

 

Bemutatkozás, rólam

Szegedi Zoltán egyéni vállalkozó vagyok, senior webfejlesztő. Több, mint 15 éve foglalkozom weboldalak tervezésével és készítésével.

Pályafutásom alatt több száz weboldalt készítettem és még több százban voltam közreműködő a legegyszerűbb bemutatkozó weboldalaktól a webáruházakon keresztül a profi vállalatirányítási ügyviteli CRM és tartalomkezelő CMS rendszerek építéséig bezárólag.

 

Volt szerencsém több alkalommal vezető beosztást betölteni különböző webstúdiókban, ezért pontosan tudom, milyen árakkal dolgoznak a nagy gépezetek. Amit persze meg is értek; fenn kell tartani egy irodát (bérleti díj, közüzemi számlák, takarítás, stb), ki kell termelni a passzív munkatársak bérét (titkárnő, értékesítők, cégvezetők, stb.) és nem ártana tisztességes fizetést adni a programozóknak is, valamint az állami kötelezettségeknek is eleget kell tenni (munkabérek terhei, stb.), szoftverek (a legtöbb helyen a drága Windows-t használják, én például ingyenes linuxot használok).

Természetesen én is hivatalosan dolgozok, szerződést írunk és számlát is adok, de egyedül, iroda nélkül, stb... ez mennyivel olcsóbb így?! ;) Pontosan ezért ajánlom magamat a nagy web stúdiókkal szemben. Nekem mellette rendes bejelentett munkám van, ezért tudok ilyen olcsó lenni, ez számomra csak kereset-kiegészítés.

Ez azonban ne szegje kedvét, a minőségen ez semmit nem változtat!